In eigen kracht

Ben je ook toe om je eigen stuur weer in handen te nemen, je kracht te ervaren? Heb jij het lef om je koffers te pakken en op ontdekkingsreis naar jezelf te gaan? Durf jij de uitdaging aan om jezelf eens op een andere manier te ontwikkelen tijdens een mooie reis naar het zonnige Turkije?


Hoe vaak dromen we niet: had ik maar……..en kon ik maar…….? Hoe lang stellen we het nog uit om te kunnen zeggen: Ik heb……., ik kan…….….., ik ga…......…, ik doe…..….?


Tijdens een avontuurlijke, leerzame en sportieve workshop, vol creativiteit, humor, verwennerij en dynamiek gaan we met elkaar op zoek naar die innerlijke kracht. Deze ontdekkingsreis naar “binnen” toe wordt een afwisselend traject. Tijdens deze week ga je alle aandacht op jezelf richten. Leer je opnieuw met jezelf in verbinding te komen waardoor het mogelijk wordt om jouw eigen stroom in het leven te volgen.


Deze ontdekkingsreis gaat naar Dalyan, een paradijs aan de Middellandse Zee. De omgeving biedt vele mogelijkheden en de natuur is daar grotendeels ongerept. Daar strijkt Ontmaskering met jou neer om er een nieuw stukje van jezelf te ontdekken. Dit alles in respect met én voor elkaar.

 

Wat kun je verwachten

Een week van inspanning, ontspanning, creativiteit, ontdekkingen, verwennerij en dynamiek.

Een programma op maat.

Je gaat op reis met minimaal 8, maximaal 10 reisgenoten.

Je verblijft op basis van volpension.


Annette en Co de Waal zijn de trainers. Zij staan borg voor een deskundige begeleiding waarbij veiligheid, respect en vertrouwen sleutelwoorden zijn.


Wat je nog even moet weten

Deze reis vindt een aantal keren per jaar plaats.

De reisduur is 8 dagen.


Belangstellenden die zich aanmelden worden uitgenodigd voor een intakegesprek. Hierin zal overige informatie worden verstrekt.

Voordat we op reis gaan zal de 1e ontmoetingsdag van de groep in Purmerend plaatsvinden.


Voor meer informatie zie kosten en nieuwspagina.


Galerij